Husk Mors dag d. 12 maj

KA∙OS er et nyt dansk tøjmærke, der hylder kærlighed og kaos i familielivet.
Er du interesseret i at læse mere om historien bag KA∙OS så scroll ned.

Historien bag

KA∙OS er et dansk tøj brand skabt af de tidligere badmintonspillere Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen, nu med fælles efternavn Rytter Pedersen. Efter mange år som medalje-høstende atleter kender de til betydningen af at blive hyldet og værdsat for deres præstationer, hvilket har motiveret dem til at ville give noget anerkendelse tilbage til andre.


Missionen

KA∙OS hylder det helt nære samspil i familien og kærligheden til hinanden ved at binde tøj-mæssige bånd mellem forældre og børn. Med tøj-kollektionen ønsker Christinna & Kamilla at udstråle stolthed og glæde over at være forbundet som familie, uanset om det er i en kaotisk hverdag eller i en mere afslappende tid.

Støtte til familier

KAOS donerer hvert år 5% af firmaets overskud til Mødrehjælpen, som er en social humanitær organisation. Mødrehjælpen rådgiver og støtter gravide og børnefamilier i en svær situation, og bidrager positivt til at nye familier får en god opstart. Det gode familieliv spiller en afgørende rolle i børns generelle udvikling, hvilket KAOS har valgt at hylde gennem en økonomisk håndsrækning.

For mere information om Mødrehjælpen: https://moedrehjaelpen.dk/


KA∙OS betyder

For Christinna & Kamilla har navnet KA∙OS to betydninger…
Da ideen om at designe og sælge t-shirts tog form var det nærmest en selvfølgelighed at kalde virksomheden for KA∙OS, som betyder t-shirt på indonesisk. Indonesien har en helt særlig plads i Christinna & Kamillas hjerter, da landet har dannet ramme om mange gode oplevelser både på og udenfor badmintonbanen.

For det andet anser de, at kaos i mere eller mindre grad hører til i et helt almindeligt familieliv. Særligt den gode form for kaos, hvor f.eks. stuegulvet er dækket af legetøj og oprydningen må vente til efter familiens yngste er kommet i seng. Kaos i familien kan både være udfordrende og trættende, men kan samtidig også bringe smilet frem i selv de mest kaotiske situationer. Kaos er for de fleste mennesker noget der hører familielivet til.

Kombinationen af de familiære- og sportslige associationer forbundet med ordet kaos har resulteret i, at ønsket om at hylde familielivet blev til virkelighed i januar 2021 under navnet KA∙OS.

Designet

KAOS designer tøj i lækre kvaliteter, god holdbarhed og med fokus på bæredygtighed. Tøjet skal kunne anvendes igen og igen af både børn og voksne uden at miste form og farve gennem hyppige vask. KAOS ønsker med tøjlinjen at gøre op med en smid-væk-kultur ved at slå et slag for bæredygtigt design af høj kvalitet. Ganske enkelt fordi dét er den mest ansvarlige måde at tænke ressourcer og produktion på.

KAOS kollektionen designes i Danmark og produceres i Bangladesh. Produktionen i Bangladesh er BSCI certificeret. Materialer anvendt i KAOS kollektionen er primært økologisk bomuld og recycled polyester. Tekstilerne er Standard 100 by OEKO-tex.

For mere information om BSCI certificering: https://www.amfori.org/content/amfori-bsci

Om Ka-Os

@_k_a_o_s_

Følg os på Instagram og se alle vores nyheder